Welkom op de groepspagina van groep 1/2b

In onze groep 1-2 b is het reuze gezellig want we maken veel lol. Wat we ook heel goed kunnen is zorgen voor elkaar. Alle kinderen zijn zorgknap en dat geeft een heel fijn gevoel. Regelmatig is één kind “het gouden kind”. Dan mag iedereen vertellen wat dat ene kind zo goed kan. Van die opmerkingen maakt meneer Johan een soort poster, die daarna aan een deur wordt opgehangen.

Het werken op de vloer vindt iedereen leuk. Gezellig werken met constructiemateriaal of wereldspelmateriaal maar samen puzzelen of andere werkjes  op de grond maken  is ook wat we vaak doen. In de bouwhoek en de huishoek spelen altijd veel kinderen. Andere jongens en meisjes werken het liefst aan een tafeltje en vaak ook zelfstandig op de gang.

Natuurlijk doen we nog veel meer. Raai de Kraai helpt ons met de thema’s. Met hem leren we veel nieuwe woorden, werken we met boeken, gaan we rekenen en ontdekken we de wereld. 

Meneer Johan is onze kleuterleider en daar zijn er in Nederland maar een paar van. Als hij niet op school is zie je hem vaak fietsen want dat is zijn hobby. Op de boerderij werken vindt hij ook geweldig.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Sinterklaas


 Via deze link kunt u de presentatie van groep 1/2b zien.

 

 

 

 

 

Foto's Groep 1/2b